Team Fysio Koudekerk

Onze fysiotherapeuten

Drs. Foke van Baren

Fysiotherapeut en eigenaar
Maandag aanwezig
Dinsdag niet aanwezig
Woensdag aanwezig
Donderdag aanwezig
Vrijdag aanwezig
  • Oncologiefysiotherapeut
  • Oedeemfysiotherapeut
  • Claudicatio Intermittens/ etalagebenen
  • Heup/knie artrose

In 2011 ben ik in Koudekerk aan den Rijn komen werken in de fysiotherapie praktijk van Joke Smith. Geleidelijk aan heb ik de praktijk van Joke overgenomen, die in 2020 met pensioen is gegaan.

Na mijn afstuderen als algemeen fysiotherapeut in 2005 heb ik mij gespecialiseerd als oedeemtherapeut. Hierdoor werkte ik veel met patiënten met kanker. Ik merkte dat het mij veel voldoening gaf om deze mensen te mogen begeleiden. Zowel het trainen van patiënten die ernstig ziek bij mij beginnen en aan het eind weer volledig kunnen werk en sporten. Als ook de patiënt die in zijn laatste levensfase zit om die zoveel mogelijk verlichting te kunnen geven of om bijvoorbeeld zolang mogelijk zelfstandig te blijven. In 2017 ben ik dan ook afgestudeerd als Master of Science oncologiefysiotherapeut.

In mijn vrije tijd doe ik aan hardlopen, kan ik mijn gedachten lekker laten gaan tijdens het borduren en totale ontspanning krijg ik in de weekenden en vakanties als we met onze boot gaan varen verder geniet ik volop van mijn zoontje Owen.

Niels Gordijn

Fysiotherapeut
Maandag niet aanwezig
Dinsdag aanwezig
Woensdag niet aanwezig
Donderdag aanwezig
Vrijdag niet aanwezig
  • Sportblessures
  • Medical taping

Sinds April 2021 ben ik werkzaam bij FysioKoudekerk.

Wegens vele blessures als kind maakte ik al snel kennis met fysiotherapie. Het vak fysiotherapie trok mij direct aan en om deze reden ben ik in 2020 afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik raak steeds meer geïnteresseerd in de relatie en de oorzaak van klachten en/of blessure. Hierbij kan het belangrijk zijn om in een breder perspectief te kijken. De locatie van de pijn geeft niet altijd de oorzaak van de klacht weer. Door steeds opnieuw in en uit te zoomen is het mogelijk om dichter bij de oorzaak van de klacht of herstel belemmerende factoren te komen.

Verder ligt mijn affiniteit bij sportblessures en ben ik mijzelf aan het specialiseren als sportfysiotherapeut. Voor een sporter is niets zo vervelend als zijn of haar hobby’s niet kunnen uitoefenen. Tijdens het onderzoek analyseer ik niet alleen de blessure, maar kijk ik naar het gehele beeld. Hoe beweegt u tijdens het sporten en waarom is deze blessure ontstaan. Aan de hand van deze analyse wordt in overleg met u een behandeltraject gestart.

In mijn vrije tijd doe ik graag aan tennis.

Kim Redeker

Fysiotherapeut
Maandag aanwezig
Dinsdag aanwezig
Woensdag niet aanwezig
Donderdag aanwezig
Vrijdag niet aanwezig
  • Bedrijfsfysiotherapeut
  • Schouderblessures
  • Nek-, schouder- en armklachten

Eind 2019 ben ik bij FysioKoudekerk komen werken nadat Joke Smith met pensioen ging.

Ik ben in 2006 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en heb in 2012 de opleiding tot arbeids- en bedrijfsfysiotherapeut afgerond. Werk maakt zo’n groot onderdeel van ons leven uit, maar is vaak onderbelicht binnen herstel van klachten of blessures. Ik besteed daar waar nodig dus extra aandacht aan en kan werkplekken onderzoeken en zo goed afstemmen op de fysieke mogelijkheden of beperkingen.

Mijn affiniteit ligt verder bij klachten aan de nek, schouder of arm. Ik heb veel ervaring met het behandelen van schouderklachten en vind dit een heel interessant gewricht. Het is zo complex en als er 1 schakel geblesseerd raakt doet al snel de hele schouder of zelfs arm pijn. Het vinden van de geblesseerde schakel en daarop een specifiek behandelplan richten is ontzettend leuk. Maar het leukst is natuurlijk als de patiënt weer zonder klachten kan functioneren!

In mijn vrije tijd doe ik graag aan tennis en besteed ik de rest van mijn vrije tijd aan leuke dingen doen met mijn dochter.