De Fysiotherapie praktijk Fysio Koudekerk

De fysiotherapeuten van Fysio Koudekerk zijn breed opgeleid om alle klachten aan het bewegingsapparaat te behandelen, van je nek tot je tenen en alles daartussen. Fysiotherapie is er dus op gericht je beter te laten bewegen, om dat te bereiken kunnen wij allerlei methoden inzetten. Bijvoorbeeld:

Als je bij ons komt onderzoeken we jouw klacht en bespreken met je wat je graag wilt bereiken. Samen met jou bepalen we wat de beste behandeling is. Wij leggen uit wat er aan de hand is, wat je er zelf aan kunt doen en wat wij voor je kunnen doen. Zodat je gelijk weet waar je aan toe bent. Vervolgens gaan we samen aan de slag om jou weer goed te laten bewegen. 

Fysio Koudekerk en kwaliteit

In onze praktijk doen we er alles aan om u de beste fysiotherapeutische zorg te verlenen.

Onze klanten hebben ons in 2022 beoordeeld met een 9.3 gemiddeld en op Zorgkaart Nederland zelfs met een 9.4.  www.zorgkaartnederland.nl

Gegevens verzamelen
Om de beste kwaliteit te kunnen blijven leveren willen we ons continu verbeteren. Om inzichtelijk te krijgen wat we kunnen verbeteren sturen we onze klanten een tevredenheidsonderzoek na afloop van de behandeling.

We nemen deel aan de landelijke database fysiotherapie (LDF). Hiervoor wordt onze verslaglegging digitaal geanalyseerd en krijgen we te zien wat we kunnen verbeteren.

Uiteraard worden alle gegevens geanonimiseerd verzameld. Als u toch niet wilt dat we deze gegevens gebruiken, geeft u dit dan door aan uw behandelend fysiotherapeut.

Kwaliteitsregister
We zijn aangesloten bij het kwaliteitsregister van het Koninklijk Nederlands Genootschap Fysiotherapie.

En we zorgen dat we up to date blijven door het volgen van scholingen, het lezen van de nieuwste wetenschappelijke onderzoeken en vaktijdschriften en bijeenkomsten met collega’s waarin we ervaringen, kennis en kunde delen.

Samenwerken/ netwerken
Ook het actief samenwerken in netwerken en samenwerkingsverbanden met collega fysiotherapeuten en andere zorgverleners zoals huisartsen, specialisten, apothekers etc. is belangrijk om u de beste zorg te kunnen leveren. Zodat u zo snel mogelijk weer goed kan bewegen en functioneren.  

Fysio Koudekerk is aangesloten bij

Een kijkje in onze fysiotherapie praktijk