Samenwerking Fysio Koudekerk

Samenwerking

Fysio Koudekerk werkt met verschillende partijen samen om er voor te zorgen dat de mensen die bij ons in de praktijk komen de best passende behandeling krijgen.

Fysio Koudekerk werkt samen met de volgende medische disciplines:

Verenigde fysiotherapeuten Leiden en omstreken (VFL)

Wij zijn een coöperatie van fysiotherapeuten in de regio Leiden en omstreken. Wij trekken gezamenlijk op omdat je samen verder komt. 

Alphen op één Lijn (AOEL)

Alphen op één Lijn helpt eerstelijns zorgverleners uit Alphen aan de Rijn om het vak leuk te houden. Dit doen we door samen te werken, te inspireren en te faciliteren.

Onconet

Als u (zware) behandelingen tegen kanker moet ondergaan, of ondergaan heeft, denkt u vermoedelijk niet als eerste aan het op peil houden van uw conditie.

Netwerk Oncologie Fysiotherapie (NOFy)

Het netwerk oncologiefysiotherapie wil zorgen dat mensen met kanker de best mogelijke oncologische fysiotherapeutische zorg en ondersteuning krijgen.

Rijnland Heup Knie Netwerk

Het Rijnland Heup Knie Netwerk is een samenwerking van de maatschap orthopedie van het Alrijne Ziekenhuis en ca. zeventig fysiotherapie-praktijken in de regio.

Chronisch Zorgnet

Chronisch ZorgNet is het landelijk netwerk van zorgverleners, gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met niet-overdraagbare chronische aandoeningen

NVFL

De NVFL is de beroepsvereniging van oedeem- en/of oncologiefysiotherapeuten.

KNGF

Het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF) is de beroepsvereniging van en voor fysiotherapeuten in Nederland.