Algemene Fysiotherapie Fysio Koudekerk

Fysiotherapie

Wat is het

De fysiotherapeut is de expert in houding en beweging. Wij helpen u bij het voorkomen, verhelpen of verminderen van uw lichamelijke klachten zodat u weer optimaal kunt bewegen. Wij stemmen de behandeling af op uw persoonlijke situatie en is gericht op het doel dat u wilt bereiken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verminderen van pijn, soepeler bewegen, en weer kunnen werken en sporten.

Hoe werkt het

Tijdens de eerste afspraak doet de therapeut een intake en onderzoek. Hierbij stellen we vast of u baat heeft bij fysiotherapie of dat u eerst langs de huisarts moet. We proberen de oorzaak van uw klachten te achterhalen en we willen graag weten wat uw persoonlijke doel is. Wat wilt u weer graag kunnen? Na het onderzoek stellen we de diagnose en bespreken we samen met u het behandelplan.

Wanneer wordt het toegepast

Als u een klacht, aandoening of blessure hebt waardoor u minder makkelijk beweegt, kun je bij een fysiotherapeut terecht voor advies en behandeling. Ook als u door ziekte een verminderde conditie of spierkracht heeft kan de fysiotherapeut u helpen dit te verbeteren. In dat geval werkt de fysiotherapeut nauw samen met uw huisarts of medisch specialist.

Welke fysiotherapeut kan u helpen

Als u denkt dat fysiotherapie een oplossing kan zijn voor uw klacht, maak dan een afspraak. Uw fysiotherapeuten Foke, Kim en Niels staan voor u klaar om u te helpen.