BEL ONS NU

(071) 341 67 43

OPENINGSTIJDEN

07:45 - 21:00

Wij zijn weer open!

DE PRAKTIJK IS WEER OPEN

Corona maatregelen:

We mogen weer voorzichtig gaan opstarten met de fysiotherapie behandelingen. Daarbij volgen wij de recentste aanwijzingen van onze beroepsvereniging het KNGF, het RIVM en VWS. Waar mogelijk behandelen we nog op afstand via video of telefonisch consulten. Als het nodig is kunnen we ook weer in de praktijk afspreken. Dan proberen we zoveel mogelijk de 1,5 meter afspraak te handhaven, tenzij het voor de behandeling nodig is om je aan te raken.

Bij het maken van de afspraak zullen we een aantal vragen stellen naar je gezondheid zodat we de juiste beschermingsmaatregelen kunnen nemen. Wanneer je een afspraak hebt en er verandert de komende tijd iets in je gezondheid; en je op een van de volgende vragen "ja" antwoordt dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen zodat we kunnen bepalen of behandeling kan plaatsvinden. 

  • Heb je een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  • Heb je de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten? 
  • Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Omdat goede handhygiëne verspreiding van het virus helpt voorkomen zullen wij je bij betreden van de praktijk vragen uw handen  te wassen. We verzoeken je afstand te bewaren waar mogelijk. De patiënten die een afspraak hebben met Kim of Marijke worden gevraagd om in de gang te wachten totdat je geroepen wordt. En de patiënten van Foke kunnen plaatsnemen in de wachtruimte/ keuken.

Wij vragen je verder het volgende:

  • Neem zelf 2 handdoeken mee!
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
  • Ga thuis naar de wc, ga bij ons alleen indien noodzakelijk.
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
  • Kom alleen naar je afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
  • Verlaat na je behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

We zullen je ontvangen met een glimlach, maar je de hand niet schudden.
Foke, Kim en Marijke.

Fysiotherapie Koudekerk, gevestigd aan Arie Hogenespad 1a, 2396 WJ Koudekerk aan den Rijn, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Arie Hogenespad 1a
2396 WJ Koudekerk aan den Rijn

Foke van Baren is de Functionaris Gegevensbescherming van Fysiotherapie Koudekerk. Zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken.

Fysiotherapie Koudekerk verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze aan ons verstrekt:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Overige persoonsgegevens

die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch over uw gezondheid.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken.

Fysiotherapie Koudekerk verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u: Informatie over uw gezondheid die van belang kan zijn voor de juiste behandeling.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken.

Fysiotherapie Koudekerk verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Behandelplan
  • Het afhandelen van uw betaling
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
  • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken

Geautomatiseerde systemen

Fysiotherapie Koudekerk gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen: patiëntenportaal van Intramed. Dit is een klantsysteem waar de gegevens van de klant en het behandelplan in bewaard worden. Fysiotherapie Koudekerk heeft een verwerkersovereenkomst met Intramed

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Fysiotherapie Koudekerk bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld.

Delen van persoonsgegevens met derden

Fysiotherapie Koudekerk verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Fysiotherapie Koudekerk gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Fysiotherapie Koudekerk en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Fysiotherapie Koudekerk wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

TLS (voorheen SSL)
Wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk 'https' en het hangslotje in de adresbalk.

Klachtenprocedure

Fysiotherapie Koudekerk neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..