BEL ONS NU

(071) 341 67 43

OPENINGSTIJDEN

07:45 - 21:00

Wij zijn weer open!

DE PRAKTIJK IS WEER OPEN

Corona maatregelen:

We mogen weer voorzichtig gaan opstarten met de fysiotherapie behandelingen. Daarbij volgen wij de recentste aanwijzingen van onze beroepsvereniging het KNGF, het RIVM en VWS. Waar mogelijk behandelen we nog op afstand via video of telefonisch consulten. Als het nodig is kunnen we ook weer in de praktijk afspreken. Dan proberen we zoveel mogelijk de 1,5 meter afspraak te handhaven, tenzij het voor de behandeling nodig is om je aan te raken.

Bij het maken van de afspraak zullen we een aantal vragen stellen naar je gezondheid zodat we de juiste beschermingsmaatregelen kunnen nemen. Wanneer je een afspraak hebt en er verandert de komende tijd iets in je gezondheid; en je op een van de volgende vragen "ja" antwoordt dan verzoeken wij je om contact met ons op te nemen zodat we kunnen bepalen of behandeling kan plaatsvinden. 

  • Heb je een of meerdere van de volgende (ook milde!) symptomen: neusverkoudheid of hoesten of benauwdheid of koorts (vanaf 38°C)?
  • Heb je de afgelopen 24 uur klachten (COVID-19 symptomen) gehad?
  • Heb je huisgenoten/gezinsleden met koorts en/of benauwdheidsklachten? 
  • Is er bij jezelf of een huisgenoot/gezinslid in de afgelopen 14 dagen corona vastgesteld?

Omdat goede handhygiëne verspreiding van het virus helpt voorkomen zullen wij je bij betreden van de praktijk vragen uw handen  te wassen. We verzoeken je afstand te bewaren waar mogelijk. De patiënten die een afspraak hebben met Kim of Marijke worden gevraagd om in de gang te wachten totdat je geroepen wordt. En de patiënten van Foke kunnen plaatsnemen in de wachtruimte/ keuken.

Wij vragen je verder het volgende:

  • Neem zelf 2 handdoeken mee!
  • Kom niet te vroeg, dus liefst vlak voor de afspraaktijd bij ons binnen.
  • Ga thuis naar de wc, ga bij ons alleen indien noodzakelijk.
  • Volg de aanwijzingen van ons personeel op.
  • Kom alleen naar je afspraak, indien strikt noodzakelijk mag maximaal 1 ouder of begeleider meekomen.
  • Verlaat na je behandeling zo spoedig mogelijk de praktijk.

We zullen je ontvangen met een glimlach, maar je de hand niet schudden.
Foke, Kim en Marijke.

Onze praktijk heeft het certificaat Pluspraktijk. Dit betekend dat we u de beste kwaliteit fysiotherapeutische zorg leveren. Zowel voor als achter de schermen hebben we het goed op orde. Dit merkt u vooral doordat u weer snel van uw klachten af bent. Onze klanten hebben ons in 2019 gemiddeld met een 9.0 beoordeeld.

Om de beste kwaliteit te kunnen leveren willen we ons continu verbeteren. Om inzichtelijk te krijgen wat we kunnen verbeteren sturen we onze klanten een tevredenheidsonderzoek na afloop van de behandeling. En we nemen deel aan de landelijke database fysiotherapie (LDF). Hiervoor wordt digitaal geanalyseerd of we de patiënten dossiers goed invullen. 

Uiteraard zijn alle gegevens geanonimiseerd.
Als u niet wilt dat we deze gegevens gebruiken, geeft u dit dan door aan uw behandelend fysiotherapeut.
We denken dat we u hiermee voldoende hebben ingelicht. Heeft u toch nog vragen dan kunt u ze uiteraard aan ons stellen.